79

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Dasawarsa: 60-an  70-an  80-an
Abad: kaping-1 SM  kaping-1  kaping-2
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-79 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=79&oldid=838037"