Paus Yohanes XIV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Yohanes XIV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (983-984).