Paus Yohanes XIV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Yohanes XIV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (983-984).