Paus Honorius I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Honorius I punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (625-638).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Bonifatius V
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Severinus