638

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643
Dasawarsa: 620-an  630-an  640-an
Abad: kaping-6  kaping-7  kaping-8
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-638 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=638&oldid=809282"