Paus Severinus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Severinus punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (640).