Paus Viktor II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Viktor II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1055-1057).