1057

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062
Dasawarsa: 1040-an  1050-an  1060-an
Abad: kaping-10  kaping-11  kaping-12
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1057 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1057&oldid=808541"