1050-an

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Abad: Abad kaping 10 - Abad kaping 11 - Abad kaping 12
Dasawarsa: 1030-an 1040-an - 1050-an - 1060-an 1070-an
Taun: 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059

Dasawarsa 1050-an iku kaurut seka taun 1050 nganti 1059

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]