Paus Damasus I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Damasus I punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (366-383).