Paus Damasus I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Damasus I punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (366-383).

Panjenenganipun asma aslinipun ...



Dipunrumiyini
déning:
...
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
...