Paus Benediktus XIV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Benediktus XIV
Benoit XIV.jpg
Installed 17 Agustus 1740
Term ended 3 Mèi 1758
Sadurungé Clemens XII
Diterusaké Clemens XIII
Personal details
Jeneng lair Prospero Lorenzo Lambertini
Lair 31 Maret 1675
Pati 3 Mèi 1758

Benediktus XIV, kanthi asma wiyosan Prospero Lorenzo Lambertini (Bologna, 31 Maret 16753 Mèi 1758 ing Roma), punika, ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 17 Agustus 1740 dumugi 3 Mèi 1758.


Dipunrumiyini
déning:
Clemens XII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Clemens XIII