Paus Benediktus XIV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Benediktus XIV
Benoit XIV.jpg
Installed17 Agustus 1740
Term ended3 Mèi 1758
SadurungéClemens XII
DiterusakéClemens XIII
Personal details
Jeneng lairProspero Lorenzo Lambertini
Lair31 Maret 1675
Pati3 Mèi 1758

Benediktus XIV, kanthi asma wiyosan Prospero Lorenzo Lambertini (Bologna, 31 Maret 16753 Mèi 1758 ing Roma), punika, ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 17 Agustus 1740 dumugi 3 Mèi 1758.


Dipunrumiyini
déning:
Clemens XII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Clemens XIII