Paus Urbanus VIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Paus Urbanus VIII
Paus Urbanus VIII

Paus Urbanus VIII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1623-1644#.


Dipunrumiyini
déning:
Paus Gregorius XV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Innosentius X