Paus Urbanus VIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Urbanus VIII
Paus Urbanus VIII

Paus Urbanus VIII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1623-1644#.


Dipunrumiyini
déning:
Paus Gregorius XV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Innosentius X