Paus Innosentius X

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Innosentius X punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1644-1655).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Urbanus VIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Alexander VII


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.