Paus Innosentius X

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Paus Innosentius X punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1644-1655).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Urbanus VIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Alexander VII