Paus Gregorius XV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Gregorius XV punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1621-1623).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Paulus V
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Urbanus VIII