Paus Paulus V

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Paulus V

Paus Paulus V punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1605-1621).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Leo XI
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Gregorius XV