Paus Paulus V

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Paulus V

Paus Paulus V punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1605-1621).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Leo XI
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Gregorius XV