Paus Leo XI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Paus Leo XI punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1605).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Clemens VIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Paulus V