Paus Leo XI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Leo XI punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1605).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Clemens VIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Paulus V