Paus Clemens VIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Paus Clemens VIII

Paus Clemens VIII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1592-1605).

Panjenenganipun asma aslinipun Ippolito Aldobrandini.


Dipunrumiyini
déning:
Paus Innosentius IX
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Leo XI