Paus Urbanus VI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Paus Urbanus VI punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1378-1389).