Paus Urbanus VI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Urbanus VI punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1378-1389).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]