Paus Yohanes VII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Yohanes VII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (705-709).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Yohanes VI
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Sisinius