Paus Sisinius

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Sisinius punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (708).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Yohanes VII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Konstantinus