Paus Sisinius

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Sisinius punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (708).

Panjenenganipun asma aslinipun


Dipunrumiyini
déning:
Paus Yohanes VII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Konstantinus