Paus Konstantinus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Konstantinus punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (708-715).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Sisinius
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Gregorius II