Paus Konstantinus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Konstantinus punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (708-715).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Sisinius
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Gregorius II