Paus Gregorius II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Gregorius II punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (715-731).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Konstantinus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Gregorius III