Paus Gregorius III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Gregorius III punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (731-741).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Gregorius II
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Zacharias


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.