Paus Gregorius III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Gregorius III punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (731-741).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Gregorius II
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Zacharias