Paus Zacharias

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Zacharias punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (741-752).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Gregorius III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Stephanus II