752

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757
Dasawarsa: 740-an  750-an  760-an
Abad: kaping-7  kaping-8  kaping-9
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-752 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=752&oldid=809404"