Paus Stephanus II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cathetan: Salebetipun sumber-sumber sadèrèngipun taun 1960an, Paus puniki sok-sok dipunsebat Stephanus III lan Paus kapilih Stephanus dipunsebat Stephanus II. Pirsani artikel "Paus kapilih Stephanus" kanggé katrangan langkung jangkep.

Stephanus II
Emblem of the Papacy SE.svg
Installed 752
Term ended 27 April 757
Sadurungé Zakarias
Diterusaké Paulus I
Personal details
Jeneng lair boten dipunkawruhi
Lair boten dipunkawruhi
Pati 27 April 757
Other popes named Stephanus

Paus Stephanus II (???-27 April 757) punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 752 dumugi 27 April 757.

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Zakarias
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paulus I