Paus Stephanus II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cathetan: Salebetipun sumber-sumber sadèrèngipun taun 1960an, Paus puniki sok-sok dipunsebat Stephanus III lan Paus kapilih Stephanus dipunsebat Stephanus II. Pirsani artikel "Paus kapilih Stephanus" kanggé katrangan langkung jangkep.

Stephanus II
Emblem of the Papacy SE.svg
Installed752
Term ended27 April 757
SadurungéZakarias
DiterusakéPaulus I
Personal details
Jeneng lairboten dipunkawruhi
Lairboten dipunkawruhi
Pati27 April 757
Other popes named Stephanus

Paus Stephanus II (???-27 April 757) punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 752 dumugi 27 April 757.

Panjenenganipun asma aslinipun


Dipunrumiyini
déning:
Zakarias
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paulus I