Paus Eugenius II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Eugenius II
Emblem of the Papacy SE.svg
Installed8 Mèi 824
Term endedAgustus 827
SadurungéPaskalis I
DiterusakéValentinus
Personal details
Jeneng lairboten dipunkawruhi
Lairtanggal boten dipunkawruhi
PatiAgustus 827
Other popes named Eugenius

Paus Eugenius II (???-Agustus 827) punika, ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 8 Mèi 824 dumugi Agustus 827.


Dipunrumiyini
déning:
Paskalis I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Valentinus