Paus Valentinus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Valentine.jpg

Paus Valentinus punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (827).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]