Paus Valentinus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Valentine.jpg

Paus Valentinus punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (827).


Dipunrumiyini
déning:
'
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
'