Paus Honorius IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Honorius IV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1285-1287).