Paus Lusius III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Lusius III punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1181-1185).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]