Paus Lusius III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Lusius III punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1181-1185).