Paus Liberius

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Liberius punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (352-366).