Paus Gregorius VI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Gregorius VI punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1045-1046).