Paus Gregorius VI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Gregorius VI punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1045-1046).