1046

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051
Dasawarsa: 1030-an  1040-an  1050-an
Abad: kaping-10  kaping-11  kaping-12
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1046 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1046&oldid=808530"