1020-an

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Dasawarsa 1020-an iku kaurut saka taun 1020 nganti 1029.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]