1029

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034
Dasawarsa: 1010-an  1020-an  1030-an
Abad: kaping-10  kaping-11  kaping-12
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1029 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1029&oldid=808513"