Paus Yohanes XV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Paus Yohanes XV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (985-996).