Paus Yohanes XV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Yohanes XV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (985-996).