Paus Hilarius

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Hilarius

Paus Hilarius punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (461-468).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]