Paus Hilarius

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paus Hilarius

Paus Hilarius punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (461-468).