Paus Urbanus V

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Urbanus V punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1362-1370).