Paus Yohanes IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Yohanes IV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (640-642).