Paus Gregorius X

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Gregorius X punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1271-1276).