Paus Gregorius X

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Gregorius X punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1271-1276).