Paus Martinus IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Paus Martinus IV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1281-1285).