Paus Eusebius

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Eusebius punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (309-310).

Panjenenganipun asma aslinipun ...



Dipunrumiyini
déning:
Paus Marsellus I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Miltiades