Paus Marsellus I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Marsellus I punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (308-309).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Marsellinus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Eusebius