Paus Marsellinus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Marsellinus punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (296-304).

Panjenenganipun asma aslinipun ...



Dipunrumiyini
déning:
Paus Caius
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Marsellus I