Paus Caius

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Caius punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (283-296).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Eutychianus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Marsellinus