283

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288
Dasawarsa: 270-an  280-an  290-an
Abad: kaping-2  kaping-3  kaping-4
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-283 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=283&oldid=808891"