Paus Pius II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Pius II punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1458-1464).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]