Paus Pius II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Pius II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1458-1464).