Paus Pius II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paus Pius II

Paus Pius II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1458-1464).