Paus Benediktus VII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Benediktus VII
Emblem of the Papacy SE.svg
Installed974
Term ended983
SadurungéBenediktus VI
DiterusakéYohanes XIV
Personal details
Jeneng lairboten dipunmangertos
Lairtanggal boten dipunmangertos
Pati983
Other popes named Benediktus

Paus Benediktus VII (???-983) punika, ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (974-983). Piyambakipun asalipun saking kulawarga bangsawan saking Tusculum ing Latium, Italia. Benediktus VII nyengkuyung éwahing monastisime lan eklesiastikal ingkang dipuncanangaken sesarengan kaliyan Kaisar Otto II.


Dipunrumiyini
déning:
Benediktus VI
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Yohanes XIV