Paus Benediktus VII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Benediktus VII
Emblem of the Papacy SE.svg
Asma wiyosan boten dipunmangertos
Wiwit mengku 974
Dumugi 983
Dipunrumiyini Benediktus VI
Dipunlajengaken Yohanes XIV
Miyos tanggal boten dipunmangertos
Roma, Italia
Séda 983
Roma, Italia
Paus kanthi nami Benediktus sanesipun
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Benediktus VII (???-983) punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (974-983). Piyambakipun asalipun saking kulawarga bangsawan saking Tusculum ing Latium, Italia. Benediktus VII nyengkuyung éwahing monastisime lan eklesiastikal ingkang dipuncanangaken sesarengan kaliyan Kaisar Otto II.


Dipunrumiyini
déning:
Benediktus VI
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Yohanes XIV



Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.