Paus Benediktus VII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Benediktus VII
Emblem of the Papacy SE.svg
Installed 974
Term ended 983
Sadurungé Benediktus VI
Diterusaké Yohanes XIV
Personal details
Jeneng lair boten dipunmangertos
Lair tanggal boten dipunmangertos
Pati 983
Other popes named Benediktus

Paus Benediktus VII (???-983) punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (974-983). Piyambakipun asalipun saking kulawarga bangsawan saking Tusculum ing Latium, Italia. Benediktus VII nyengkuyung éwahing monastisime lan eklesiastikal ingkang dipuncanangaken sesarengan kaliyan Kaisar Otto II.


Dipunrumiyini
déning:
Benediktus VI
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Yohanes XIV