Paus Eugenius I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Eugenius I
PopeeugeneI.jpg
Asma wiyosan boten dipunkawruhi
Wiwit mengku 10 Agustus 654
Dumugi 2 Juni 657
Dipunrumiyini Martinus I
Dipunlajengaken Vitalianus
Miyos tanggal boten dipunkawruhi
Roma, Italia
Séda 1 Juni 657
Roma, Italia
Paus kanthi nami Eugenius sanesipun
Cathetan suku
-

Paus Eugenius I punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 10 Agustus 654 dumugi 2 Juni 657.


Dipunrumiyini
déning:
Martinus I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Vitalianus



Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Eugenius_I&oldid=1089546"