Paus Eugenius I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Eugenius I
PopeeugeneI.jpg
Installed10 Agustus 654
Term ended2 Juni 657
SadurungéMartinus I
DiterusakéVitalianus
Personal details
Jeneng lairboten dipunkawruhi
Lairtanggal boten dipunkawruhi
Pati1 Juni 657
Other popes named Eugenius

Paus Eugenius I punika, ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 10 Agustus 654 dumugi 2 Juni 657.


Dipunrumiyini
déning:
Martinus I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Vitalianus