Paus Eugenius I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Eugenius I
PopeeugeneI.jpg
Installed 10 Agustus 654
Term ended 2 Juni 657
Sadurungé Martinus I
Diterusaké Vitalianus
Personal details
Jeneng lair boten dipunkawruhi
Lair tanggal boten dipunkawruhi
Pati 1 Juni 657
Other popes named Eugenius

Paus Eugenius I punika, ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 10 Agustus 654 dumugi 2 Juni 657.


Dipunrumiyini
déning:
Martinus I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Vitalianus