Paus Urbanus III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Urbanus III

Paus Urbanus III punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1185-1187).