Paus Urbanus III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Urbanus III

Paus Urbanus III punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1185-1187).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]