Paus Silverius

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Silverius punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (536-537).